Kundeservice

Retur och byte

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss.

Om du vill returnera en vara, vänligen kontakta kundtjänst på sales@yourwatches.com med följande information: ditt namn, adress, e-post och ordernummer och med hjälp av standardformuläret för annullering som finns längst ner i denna text.

Alla returnerade varor måste vara i nya, oanvända och originalförpackningar med alla originalklistermärken, etiketter och taggar kvar, annars kan det resultera i en värdeförsämring. Du måste returnera varan till följande adress:

YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 Köpenhamn K

När du ångrar ett köp kommer YourWatches.se att återbetala betalningen till ditt konto så snabbt som möjligt och senast 14 dagar efter att vi mottagit ditt meddelande om att du vill ångra köpet. Vi kan dock hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, eller om du har skickat dokumentation om att varorna har returnerats till oss.

Återbetalning sker till det betalkort som beställningen genomfördes med. Vid förskottsbetalning via banköverföring sker återbetalning till det konto som det betalats från.

Om varan har tappat i värde och det beror på att du har använt den på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar kan du bara få tillbaka en del av köpesumman. Hur mycket du kan få tillbaka beror på varans kommersiella värde och i vissa fall kan det innebära att du endast kan få tillbaka fraktkostnaderna.

Frågor / Kontakt

Om du har frågor angående vår returpolicy, kontakta oss på:

Standard annulleringsformulär

(Detta formulär fylls i och returneras endast om ångerrätten gäller)

Till:

YourWatches.com ApS
Bredgade 19 1260 København K

E-post: sales@yourwatches.com

Jeg meddelar härmed att jag vill använda den ångerrätt som gäller i samband med mitt köpeavtal för följande varor/beskrivning:

Ordernummer:
Beställt den:
Mottagit den:
Konsumentens namn:
Konsumentens adress:
Konsumentens underskrift:
Datum:

(bara om formulärets innehåll meddelas på papper)

To Top
chrono 24
5 Star

Baserat på 1171 recensioner på Chrono24.

98 Percents

av köparna rekommenderar denna återförsäljare.

Verified

1496 klockor sålda med köparskydd.